Lichaam aangetroffen in steigers op campus Etterbeek

Deze ochtend werd een lichaam aangetroffen in de steigers die opgesteld staan op de werf van nieuwbouwproject XY. Het gaat niet om een student of personeelslid van de universiteit.

Deze morgen zijn de politie en het parket van Brussel ter plaatse gekomen nadat er een lichaam werd teruggevonden op de steigers van het nieuwbouwproject XY op campus Etterbeek van de VUB. Het parket bevestigt dat het om een man gaat van 54 met de initialen D.C. Een wetsdokter kwam ter plaatsen, net als het labo van de federale gerechtelijke politie. Persverantwoordelijke Sicco Wittermans bevestigt dat het niet gaat om een student of personeelslid.

Er werd onderzocht of het mogelijks zou gaan om criminele feiten maar volgens de eerste vaststellingen zouden er geen derden betrokken zijn bij het incident.

0 Comment