ULB verkiest Eric De Keuleneer als nieuwe voorzitter raad van bestuur

De ULB heeft unaniem een nieuwe voorzitter van de raad van bestuur verkozen. Eric De Keuleneer volgt Alain Delchambre op. Die laatste nam een week geleden ontslag toen bleek dat passages uit zijn toespraken geplagieerd waren.

De Keuleneer is hoogleraar economie aan de ULB en gedelegeerd bestuurder van het overheidsbedrijf Credibe. Hij zal zijn functie uitoefenen tot 31 december 2015. Hij zetelt al enkele jaren in de raad van bestuur en kent het orgaan dus goed.

Back to business

De ULB laat via een persbericht weten dat De Keuleneer het werk van Delchambre zal voortzetten. Hij zal met name werken aan de hervorming van de interne bestuursstructuur van de Franstalige universiteit.

Tevens drukt de ULB haar waardering uit voor de manier waarop voorganger Delchambre zijn functie jarenlang uitoefende.

0 Comment