Solidariteitsactie ULB-studenten tegen ebola begint vandaag

Vandaag begint de Challenge Week, een inzamelingsactie ten voordele van Artsen Zonder Grenzen in hun strijd tegen ebola, aan de ULB. Studenten liggen aan de basis van het initiatief. Een heleboel activiteiten staan op het programma.

Vanmiddag vindt er bijvoorbeeld een picknick plaats aan de Foyer van campus Solbosch. Tijdens de rest van de week volgen een ontbijt en een middagmaal die geld in het laatje moeten brengen. Morgen, dinsdag, is er vanaf 20u dan een benefietconcert van Overflow, Datswhy en Fred et les Garçons in de Foyer culturel de la Plaine.

Ook is er een standje aan de Foyer culturel op campus Solbosch, naast de KafKaf, waar spijs en dranken worden aangeboden. Students Against Ebola – Challenge Week loopt nog tot 17 oktober.

De Ebola-epidemie heeft in West-Afrika al meer dan 4000 levens gekost.

0 Comment