Cafétip: Bonnefooi

Op kruipafstand van de Ancienne Belgique bevindt zich de Bonnefooi, een smal café waar verrassend veel mensen in passen. De Bonnefooi speelt mooi in op zijn nabijheid van de AB, concertgangers krijgen op vertoon van hun concertticket twee pintjes voor de prijs van één. Een goede reden om er na een concert eens binnen te wippen voor die spreekwoordelijk laatste pint. Het gebrek aan ruimte op het gelijkvloers wordt ruimschoots goedgemaakt door de bovenverdieping, waar men nog heel wat klanten kwijt kan. Sigarettenliefhebbers worden niet vergeten en hebben een mooie fumoir te hunner beschikking.

Ook aan de studenten heeft men gedacht: op vertoon van de studentenkaart kost een pintje tussen 16u00 en 22u00 maar een luttele euro. Bovendien blijft het café laat open, dan hoeft u niet zo lang door het centrum te dolen als de laatste bus naar kot al lang vertrokken is. Bovendien durft de Bonnefooi u al eens te trakteren op een concert of dj-set. Al bij al weinig redenen tot verveling aldaar. Breng de Bonnefooi dus met een gerust hart een keer een bezoek.

Locatie: Steenstraat 18, 1000 Brussel

0 Comment