Cafétip: Booze ’n Blues

De Booze ’n ‘Blues is zo’n café waar Belgisch bier wel erg goed samengaat met een oude jukebox die bomvol zit met blues, jazz, oldies, maar ook een Jimi Hendrix of Lou Reed. Als je de muziek al eens zelf kan kiezen, is dit zeker een atout. Een van de beste troeven is dat het café tot erg laat open is – al heeft dit wel als neveneffect dat men er de meest illustere onfrisse personages uit het Brusselse nachtleven kan terugvinden en die durven al eens een dronken dansje te plegen. Oppassen dus.

Aanraders zijn de streekbieren uit Brabant en het Brusselse aan caféprijzen. De jukebox geeft het café sfeer en karakter, die soms wat weg heeft van een cabardouche. De rode muren dragen alleen maar tot die sfeer bij. De Booze ’n Blues is een café waar je de avond kan beginnen, maar evengoed een lange, ietwat zotte nacht kan eindigen.

Locatie: Rijkeklarenstraat 20, 1000 Brussel

0 Comment