Horoscoop

Nijntje (25 januari – 6 februari) Iemand op wie je stiekem een oogje hebt gaat deze maand een verklaring afeggen. Jij hebt er anders niet veel mee te maken, het is eerder een soort verklaring dat je aan het politiecommissariaat afegt.

Pikachu (7april – 7 september) Je gaat deze maand goed nieuws krijgen op vlak van liefde, gezondheid en financiën. Nee, ’t is maar een grapje, je partner gaat het uitmaken omdat hij/zij iemand nieuw heeft leren kennen, wat dan weer een uitleg vormt voor de koortsblaasjes die zich gevormd hebben in je kruisgebied.

Gustaaf Cornelis (5 mei) Leg dat koord, je scheermesje en die dosis slaappillen die je van je oom voorgeschreven hebt gekregen aan de kant, het leven is niet zo erg als je denkt … Eén woord: kindsoldaten.

Maagd (?) Goed nieuws en slecht nieuws! Het goeie nieuws is dat je je eerste liefde gaat ontmoeten deze maand, en net als in romantische films is hij groot, donker en mysterieus. Het slechte nieuws is dat je hem ’s nachts gaat ontmoeten in een donker steegje en net als in het knt-genre draagt hij een lange regenjas. Ah ja, de liefde is niet per se wederzijds. Er moet natuurlijk niet bij gezegd worden dat dat voor kerels twee keer slecht nieuws is.

Walvis (21 oktober – 23 oktober) Dilemma’s, dilemma’s en nog eens dilemma’s. Als dit kan helpen, even een woordje uit het nieuwe boek De gouden raad van oom Donaat: soms is je beste vriend verliezen het wel waard om zijn zus binnen te doen.

Apenstaart (13 augustus) Het zit je moreel niet mee in deze tijden … Maak je echter geen zorgen, verbrijzeld glas aan de coke van je vriend toevoegen klinkt misschien erg, maar het zorgt vooral voor grappige situatie saan de spoedafdeling.

Sint-Niklaas (6 december – 9 januari) Geen paniek! Je ouders bedoelen het goed met je om je naar een ontwenningskliniek te sturen, hoor. Een levensstijl vol hoeren, hero, alcohol en Cubaanse sigaren is nu eenmaal nefast voor je gezondheid. Kop op, ‘t is maar om te lachen! Iedereen weet dat je geen geld hebt voor Cubaanse sigaren.

Door Den Kluutzak

0 Comment